Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je enthousiast bent over je bestelling en geen reden hebt om iets te retourneren. Maar soms gaat er wat mis en is die reden er wel. Dat leggen we hier uit.

Garantie

Voor artikelen die je hier bestelt koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat het artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren (een vrij abstract begrip als het over een boek gaat). Wanneer dat niet het geval is, dan lossen we dat zonder meer voor je op.

Herroepen

Herroepen is een recht dat geldt voor consumenten. Het herroepingsrecht houdt in dat je binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen kunt besluiten om deze zonder opgaaf van redenen terug te sturen. Dat moet dan nog wel in ongebruikte staat zijn, dus niet uitgepakt en in de oorspronkelijke plastic verpakking.
Wanneer je het boek niet interessant genoeg vindt (dat kunnen wij ons natuurlijk niet voorstellen), is dat geen reden voor herroeping. Als je twijfelt of het wel iets voor je is, kijk dan eerst eens naar de preview.

Ik wil herroepen

Gebruik bij voorkeur onderstaand formulier.

  Aan:
  Taraxacum BV
  Fuut 11
  3628 CR Kockengen

  Hierbij deel ik u mede dat ik de overeenkomst voor levering van het/de product(en) uit de hierna genoemde bestelling wil herroepen.
  Neem contact met mij op over de afhandeling hiervan.