Verzenden

Wij verzenden uitsluitend naar adressen in Nederland. Wil je een bestelling elders laten afleveren, dan kun je niet dat niet via deze website doen. Neem even contact met ons op, dan zullen we proberen een oplossing te vinden.

Bestellingen die bij ons zijn binnengekomen zullen wij in principe de volgende werkdag verzenden via PostNL (maar een enkele keer redden we dat niet). De levertijd is normaliter één dag, PostNL levert ook op zaterdagen. Als je niet thuis bent wanneer de postbode het pakket bezorgt, kun je het ophalen bij de het dichtstbijzijnde PostNL-locatie. De postbode doet dan een briefje in de brievenbus met het adres van deze PostNL-locatie. Vaak lukt het ook om het pakket bij de buren af te leveren; ook dat meldt de postbode via een briefje.

Kleine pakketten versturen wij als brievenbuspakje. Als een bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij hem als pakket. Je krijgt altijd van PostNL een email met een Track&Trace- code zodat je weet dat je bestelling eraan komt. Heb je binnen twee werkdagen na je bestelling een dergelijke email nog niet gehad, neem dan contact met ons op want dan is er mogelijk iets mis gegaan.